De volledig opvouwbare, compacte en gemakkelijk te gebruiken fietsendrager voor op de trekhaak voor alle soorten fietsen.

Bezoek website

Zorg dat je gezien wordt en begeef je veilig in het verkeer. We hebben alles in huis om "gezien te worden": Hoogwaardige verlichting, reflecterende en fluorecendere kledij en allerlei opvallende accessoires. WoWow heeft een breed gamma dat gaat van de klassieke fluo jasjes tot leuke stickers om op te vallen in het verkeer.

Bezoek website

Specialized biedt een uitgebreid gamma aan equipment, zowel voor mannen als voor vrouwen. Er wordt gestreefd naar de perfecte pasvorm van helmen, schoenen, zadels, handschoenen,...

Bezoek website

‘Love your brain’ dit is het motto van Nutcase. Het dragen van een fietshelm voelt dankzij Nutcase eindelijk goed aan: het zijn niet alleen mooie fietshelmen, ze zitten ook perfect en zorgen voor een prima bescherming, die beantwoorden aan hoge technische eigenschappen.

Er is voor elke persoonlijkheid een passende helm.

Bezoek website

BBB staat voor All about cycling en biedt alle producten die je nodig hebt als fietser. Van Bike wear, tot accessoires, tot bike parts.

BBB wil de tijd die je doorbrengt op de fiets, steeds verbeteren met nieuwe, praktische producten.

Bezoek website

Axa is in bezit van eigen ontwikkelingsafdelingen in Nederland en Frankrijk en is daarmee in staat om innovatieve en veilige producten te ontwikkelen.

Met een fietsslot van Axa staat je fiets goed op slot.

Bezoek website

Abus is sinds 1924 een slotenspecialist met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze jarenlange ervaring zijn Abus fietssloten goed doorontwikkeld en gemaakt van de beste materialen.

Een fietsslot van Abus is Duitse degelijkheid en biedt uw fiets de hoogst mogelijk diefstalpreventie.

Bezoek website

Selly Royal biedt een breed gamma van comfort zadels tot sportieve zadels die geschikt zijn voor elke type van fietsen, een combinatie van technologie en de specifieke behoefte van iedere fietser.

Ervaar fietsen met het plezier van comfort!

Bezoek website

Een doeltreffend en hip ontwerp dat opvalt door het gebruik van innovatieve materialen. Het bijzondere materiaal is zacht en comfortabel en neemt geen vocht op, dat maakt het kinderzitje bijzonder geschikt voor alle weersomstandigheden.

Yepp is gebruiksvriendelijk: het is moeiteloos aan de fiets te bevestigen en je kind is eenvoudig in en uit het stoeltje te tillen. Een 5-puntsgordel en gemakkelijk verstelbare voetensteuntjes zorgen voor de noodzakelijke veiligheid. Het gamma loopt van kleinere kindjes tot kinderen van + 6 jaar.

Bezoek website

Micro

Micro steps zijn veel meer dan een trend. Ze vertegenwoordigen een levensstijl: fun, sportiviteit en een vervoermiddel in één.

Bezoek website

New Looxs staat voor fijne, sterke mode tassen. Achter de innovatieve designs en liefdevolle functionele details zit de know-how van techniek, maar vooral oog voor praktisch gebruik en stijl.

Lekker winkelen, naar school of naar het werk, fietstassen zijn er voor alle doelen.

Bezoek website

Met Basil krijgt iedere fiets een eigen gezicht. Bloemenpracht, minimalistisch design, uitbundig of ingetogen, zacht en vrouwelijk of juist stoer en robuust.

Basil combineert de modernste trends in lifestyle met functionaliteit en veiligheid. Basil maakt fietstassen, fietsmanden en bijpassende accessoires, met aandacht voor detail en respect voor natuur en mens.

Basil wordt steeds meer gezien als smaakmaker van de internationale cycle chic-trend.

Jouw fiets, jouw stijl!

Bezoek website

Brompton gelooft in het maken van praktische, duurzame en betrouwbare fietsen.

De Brompton zorgt ervoor dat je jouw reizen in eigen handen heeft. Of je nu openbaar of privé-vervoer gebruikt, of geen van beiden, met een Brompton kan je altijd van route veranderen, variëren en jouw reizen naar wens aanpassen.

Bezoek website

Al 30 jaar staat de naam ORTLIEB waar ook ter wereld voor outdoor-uitrusting met een eerlijk gegarandeerde waterdichtheid en duurzaamheid.

Made in Germany staat voor kwaliteit, gemaakt van materiaal dat voor iedere toepassing, weersomstandigheid en terrein geschikt is.

Een pluspunt is 5 jaar garantie op de tassen.

Bezoek website

Het meer dan 100 jaar oude Britse merk, bekend van leren zadels, is uitgegroeid tot een belevingsmerk met een internationale allure.

Brooks is meer dan zadels alleen…Vernieuwend zijn de gekleurde leren zadels, handvaten, stuurlinten en kwalitatieve tassen.

Een echte must have voor het nieuwe fietsseizoen!

Bezoek website

Elke fietstocht vraagt om de juiste kledij. Of je nu op je racefiets, in je vrije tijd de mooiste plekjes per fiets ontdekt of dag in dag uit door weer en wind naar je werk fiets, Agu weet wat jij nodig hebt.

Agu stelt een collectie samen met speciaal oog voor techniek, comfort en uitstraling.

Designed to feel good!

Bezoek website